fbpx

Tratamente Venus Legacy

Ce este Venus Legacy

Venus Legacy este un sistem avansat, medical, non-invaziv ce tratează cele mai dificile zone ale feței și corpului, având rezultate uimitoare în remodelarea corporală, diminuarea celulitei, fermitate cutanată și reducerea ridurilor.

Venus Legacy™ are la bază tehnologia patentată (MP)2 cu VariPulse™, ce intensifică efectul lipolitic al energiei RF, crește circulația sangvină și stimulează drenajul limfatic.

RADIOFRECVENȚA MULTIPOLARĂ

Radiofrecvența multipolară (RF) folosește un algoritm unic pentru a transmite încălzirea omogenă pe mai multe straturi de țesut, ce permite o creștere mai rapidă a căldurii și menținerea mai ușoară a temperaturii terapeutice. De aici rezultă o eficiență mai mare și o siguranță mai sporită pentru pacient. Darorită încălzirii omogene, procedura nu mai necesită agenți de răcire locală, iar pacienții descriu experiența tratamentului ca fiind una plăcută.

CÂMPURI ELECTRO-MAGNETICE PULSATE

Efectul Radio Frecvenței Multipolare este amplificat de Câmpurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF), o tehnologie non-termică, emisă prin electrozii aplicatorilor. PEMF este dovedit a fi eficient în declanșarea proceselor regenerative ale pielii și este folosit în medicina convențională de zeci de ani.

EFECTUL SINERGETIC AL RF MULTIPOLARĂ ȘI PEMF

(MP)intensifică sinteza de colagen prin intermediul a două mecanisme independente, RF Multipolară (termică) și PEMF (non-termică). Radiofrecvența stimulează fibroblastele în mod direct, în timp ce PEMF induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere FGF-2. Împreună conlucrează la creșterea sintezei de colagen. (MP)2  este eficient și cunoscut pentru remodelarea colagenului pentru o piele mai fermă și formarea de noi vase capilare.

Venus Legacy™ are patru aplicatoare: OctiPolar™ și Body 4D pentru zone mai mari și DiamondPolar™ și Face 4D pentru zone mai mici. Toate cele patru aplicatoare sunt alimentate de tehnologia proprietară (MP)2 cu combinația sinergică dintre câmpurile de radiofrecvență multipolară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Aplicatoarele OctiPolar™ și DiamondPolar™ sunt cele mai potrivite pentru strângerea pielii și reducerea ridurilor. Aplicatoarele 4D Body și 4D Face sunt echipate cu o nouă tehnologie VariPulse™, ceea ce le face mai eficiente pentru conturul corporal și reducerea celulitei.

Cum funcționează
  • RF-ul multi-polar utilizează un algoritm complex pentru a furniza o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului.
  • Efectul RF multipolar este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF), un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului.
  • Prin încălzirea sinergetică (MP)2 și stimularea directă a fibroblastelor prin radiofrecvență (MP), din moment ce PEMF-ul e cunoscut că stimulează angiogeneza și induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere FGF-2, rezultă o sinteză crescută de colagen.

Înaintea procedurii propriu-zise, vom evalua pielea și zona/zonele de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Tratamentul durează între 45 minute si 3 ore, în funcție de zonele tratate.

Timpul de recuperare

Nu există timp pentru recuperare, iar pacientul se poate întoarce la activitățile normale imediat după procedură. Tehnologia cu radiofrecvență s-a dovedit sigură pentru orice tip de piele.

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele

Rezultatele acestui tratament încep să se observe de la prima ședință. Pentru a obține rezultatele dorite este recomandat să repetați procedura săptămânal timp de 6-8 săptămâni. Ulterior, se recomandă o ședință de întreținere o dată pe lună pentru menținerea rezultatelor obținute.

Beneficii:
  • Remodelare corporală
  • Diminuarea celulitei
  • Fermitate cutanată
  • Reducerea ridurilor

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții