fbpx

Tratamente biorevitalizare PRX-T33

Ce este tratamentul de biorevitalizare PRX-T33

Tratamentul revoluționar folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%) fără reacțiile adverse asociate cu acesta precum înroșirea pielii, senzație de usturime sau hiperpigmentare reactivă.

PRX-T33 este ușor de utilizat și aplicat, nu este dureros, iar efectele sunt imediate. Pe lângă utilizarea individuală, PRX-T33 poate fi utilizat în combinație cu alte proceduri estetice, fără să existe conflicte, iar rezultatele sunt uimitoare.

Biorevitalizarea fără ace pentru față, gât și decolteu este primul pas pentru un ten mai tânăr și mai sănătos. Ridurile vor fi diminuate sau vor dispărea complet, iar pielea va fi mai fermă.

Peroxidul de hidrogen permite penetrarea TCA în straturile profunde ale dermului pentru sinteza factorilor de creștere epiteliali, vasculari și fibroblastici, adică sinteza de colagen și elastină.

Combinația de TCA și H2O2 în concentrație mică transformă acest produs dintr-un peeling chimic agresiv într-un tratament non-invaziv care stimulează și regenerează eficient pielea. Efectul este de creștere a fermității cutanate, diminuarea ridurilor, a porilor și lifting facial. Acidul kojic are efect depigmentant, iluminator și acționează cu succes pe hiperpigmentările tenului precum melasma.

Utilizare tratament PRX-T33

Tratamentul PRX-T33 poate fi utilizat pentru:

  • Foto-aging: revitalizarea pielii de pe față, gât, decolteu și corp

  • Biorevitalizare: cicatrici atrofice adânci

  • Vergeturi

  • Potențarea altor proceduri estetice

Cum funcționează tratamentul

Procedura poate dura între 45-60 de minute.

Nu există timp de recuperare. Pacientul se poate întoarce la activitățile normale imediat după tratament.

În cât timp devin vizibile rezultatele tratamentului

Rezultatele acestui tratament încep să se observe încă de la prima ședință, prin creșterea fermității pielii. Pentru a ajunge la rezultate optime, recomandăm 4-6 ședințe efectuate la interval de o săptămână.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții