fbpx

Tratament slăbire BODYSCULPTOR

BodySculptor Excell+
Tratament de remodelare corporală pentru o slăbire rapidă într-un mod sănătos

BodySculptor ExCell+ de la Cosmosoft este un dispozitiv de ultimă generație, recunoscut internațional pentru tehnologia sa care ajută la slăbire. Echipamentul asociază o tehnică eficientă de slăbire cu beneficiile drenajului limfatic prin micropresiune.

Încă de la început, echipamentul BodySculptor a fost agreat și utilizat cu succes de către toți profesioniștii din domeniul health and beauty. Acest tip de echipament este unic prin modul în care acționează și singurul de acest gen. Terapiile sale sunt complet non-invazive.

Tratamentul BodySculptor ExCell+ este ideal pentru toate persoanele care doresc să-și recapete formele și să slăbească sănătos, fără efecte adverse asupra organismului.

Procedura este ideală pentru femeile care doresc să ajungă la o siluetă armonioasă cât mai repede posibil, eliminând surplusul de kilograme. Tratamentul poate fi efectuat în egală măsură și de către bărbați. De asemenea, acest tratament poate fi recomandat și persoanelor care suferă de diabet.

Scapă de centimetri în plus cu
BodySculptor ExCell+ pentru EA

Obține forme aproape perfecte cu
BodySculptor ExCell+ pentru EL

Tehnologia

Tehnologia utilizată de BodySculptor ExCell+ generează difuzia unui câmp BioEnergetic ce stimulează în mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor), eliberând energie și consumând excesul de acizi grași.

BodySculptor funcționează eficient pentru a stimula metabolismul și a reduce depozitele de grăsime. Fiecare ședință reduce progresiv grăsimea corporală subcutanată și pe cea viscerală (cea formată în jurul organelor).

Tratamentul combină slăbirea cu starea de bine și acționează simultan asupra tuturor zonelor: față, brațe, talie, șolduri, fese, coapse, genunchi și glezne.

Tehnica

Tehnica de slăbire BodySculptor ExCell+ generează câmpuri magnetice alternante de frecvență joasă, asociate cu micropresiuni pentru a micșora și reduce grăsimea corporală prin stimularea mecanismelor biologice ale lipolizei.

Aceste două tehnici funcționează în paralel cu ajutorul accesoriilor:

  • 2 ghete de micropresiune și o centură de micropresiune care încorporează sistemul de câmp magnetic pentru a trata zonele acoperite
  • 2 accesorii pentru brațe cu inducție bio-magnetică
  • 1 mască facială cu inducție bio-magnetică

Beneficiile tratamentului de remodelare corporală BodySculptor

Așa cum spune și numele său, BodySculptor ExCell+ își propune să sculpteze și să remodeleze corpul dvs. pentru un aspect frumos și sănătos. Acesta este doar unul dintre numeroasele sale beneficii. Mai departe găsiți și alte beneficii pe care le puteți obține utilizând BodySculptor ExCell+.

Cel mai comun și vizibil beneficiu al utilizării BodySculptor ExCell+ este obținerea unui fizic mai subțire. Dimensiunile taliei pot fi reduse cu până la 6 cm. Circumferința șoldurilor și coapselor poate fi redusă cu până la 7 cm și, respectiv, 3 cm.

BodySculptor ExCell+ utilizează BioStimularea, care folosește câmpuri magnetice pentru a induce lipoliza naturală. Procedura nu este dureroasă și nu provoacă niciun fel de semne, cum ar fi cicatrici. Acest tratament non-invaziv vă ajută să obțineți forma dorită.

Celulita încăpățânată este o problemă pe care dieta sau exercițiile fizice nu pot rezolva. Dar cu BodySculptor ExCell+ aspectul celulitei poate fi redus. Aparatul ajută la îmbunătățirea fermității pielii, reducând în același timp volumul de grăsime nedorită pentru un aspect mai neted al pielii.

Celulita face ca pielea să aibă un aspect de coajă de portocală din cauza straturilor de grăsime de sub piele. Aceasta apare de obicei pe coapse și fese, dar se poate dezvolta și în alte zone ale corpului. BodySculptor ExCell+ folosește BioStimularea pentru a ajuta la reducerea aspectului celulitei.

Este posibil ca unele persoane să fi făcut tratamente de liposucție sau laser în trecut pentru a elimina excesul de grăsime din organism. Acest lucru poate avea ca efect lăsarea pielii din jurul acestor zone tratate. BodySculptor ExCell+ poate ajuta într-un mod eficient la îmbunătățirea fermității pielii după astfel de tratamente.

Cu acest tratament, pielea devine mai fermă, mai fină și mai strânsă. Aparatul lucrează pe diferite zone ale corpului, inclusiv coapsele și abdomenul. Aparatul are un protocol de slăbire și fermitate, care poate ajuta la tonifierea corpului și fermitatea pielii.

Cosmosoft are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și perfecționarea acestui incredibil aparat de slăbire corporală. Au fost publicate studii științifice și reviste medicale au demonstrat cât de eficient și sigur este cu adevărat BodySculptor ExCell+. 

Compania a dezvoltat BioStimularea, o tehnologie care poate reduce grăsimea și întări pielea printr-o procedură non-invazivă. Această tehnologie folosește câmpul BioEnergetic, provocând lipoliză naturală și tonifierea pielii. Cu acest tratament, puteți obține corpul pe care îl veți iubi.

Ce simți în timpul tratamentului cu BodySculptor?

BodySculptor ExCell+ este un dispozitiv foarte ușor de utilizat, ce oferă un tratament neinvaziv, nedureros și foarte relaxant. Câmpul biomagnetic este sigur și non-invaziv.  Vei simți o căldură blândă care poate induce instantaneu relaxare.

După tratament, vei rămâne cu o senzație de lejeritate deoarece tratamentul combate și simptomele de oboseală mai ales la nivelul picioarelor.

De câte ședințe este nevoie?

Se recomandă o cură de 12 ședințe. Acestea se pot realiza:

  • fie în variantă intensivă (1 ședință pe zi timp de 2 săptămâni)
  • fie în cea tradițională (2 ședinte pe săptămână timp de 6 săptămâni).

Ședințele sunt nedureroase și oferă o experiență de profundă relaxare și stare de bine.

Durata unei ședințe de tratament este de 45 de minute.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului de slăbire BodySculptor?

Pe măsură ce utilizați BodySculpture ExCell+, veți vedea și simți rezultatele după doar câteva sesiuni. Cu toate acestea, este recomandat să mergeți la cel puțin 12 ședințe pentru a obține beneficiile complete.

Pentru optimizarea rezultatelor, este bine ca după terminarea sesiunilor BodySculptor ExCell+ să adoptați un stil de viață mai sănătos, să mâncați mai multe alimente bogate în fibre, fructe și legume și să adăugați un pic de exercițiu fizic în rutina zilnică.

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU REZULTATE INCREDIBILE!

Tratament BODY Sculptor

3 600 RON
  • 12 Ședințe
  • Durata ședinței 45 de minute
  • BONUS 2 ședințe gratuite la final
  • Consultație inițială GRATUITĂ
Oferta lunii

Alege acum tratamentul de remodelare corporală dorit!
Completează formularul și revenim pentru programare în maximum 24h.

"*" indicates required fields

Vreau să fiu contactat*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții