fbpx

Tratamente Jet Peel

Ce sunt tratamentele JetPeel

JetPeel se evidențiază prin modul unic de abordare, fiind singura procedură care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluțiile active. Totul într-un mod eficient și rapid. Eficiența se datorează efectului sinergic al sistemului și vă conferă rezultate garantate și de lungă durată.

Ce tehnologie folosește tratamentul

JetPeel este un dispozitiv avansat de tratament estetic ce permite terapeuților să administreze proceduri non-invazive și relaxante de îngrijire a pielii.  Rezultatele sunt deosebite, de la drenajul limfatic prin exfoliere, până la terapia subdermală fără ac.

JetPeel este potrivit pentru toate tipurile de piele. El poate fi utilizat în toate anotimpurile, având o gamă diversă de specializări estetice.

Cu ajutorul duzelor microscopice din interiorul aplicatorului, acesta proiectează micro-picături fine dintr-un amestec de soluție-aer, exfoliază celulele moarte de keratină și subțiază stratul cornos (prin procedeul de hidro-peeling). În același timp, pielea este masată și curățată, iar efectul de răcire stimulează circulația. După procedeul de curățare, soluțiile extrem de eficiente JetPeel Solution sunt introduse profund în derm.

Soluțiile profesionale JetPeel Solution au revoluționat industria estetico-medicală datorită compozițiilor unice și a modului eficient de livrare a acestora, fără durere sau disconfort. Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite.

Tratamentul este non-contact și nu necesită ace pentru livrarea profundă în derm a ingredientelor active benefice pielii (acid hialuronic, vitamine, peptide și antioxidanți).

Etapele tratamentului Jet Peel

Tratamentul se desfășoară în trei etape, după cum urmează:

Etapa I presupune curățarea superficială, deschiderea porilor și oxigenarea tenului. Aceasta se face cu ajutorul unui puternic jet de oxigen proiectat asupra zonei tratate.

Etapa II implică o curățare a tenului și a porilor mult mai în profunzime. Se realizează prin proiectarea cu mare viteză a unui jet foarte fin de ser fiziologic medical de la o distanță de 30-50 mm de piele. În această etapă se stimulează intens activitatea sistemului sanguin de la nivelul tenului.

Etapa III asigură vitaminizarea și hrănirea tenului. Se face prin pulverizarea de vitamine, dar și a altor substanțe biologic active direct în epidermă (acid hialuronic, vitamine A, C, E, B5, acid glicolic, etc.). Aceasta ajută ca tenul să devină mai luminos și mai sănătos.

Durata tratamentului

Tratamentul este nedureros și durează 45-60 minute per ședință.

Protocolul de tratament se stabilește în funcție de necesitățile fiecărui pacient.

De regulă sunt necesare inițial câteva ședințe la interval de 7-10 zile. Apoi, pentru menținerea unui ten strălucitor și curat în profunzime, se recomandă o ședință de tratament pe lună.

Beneficiile tratamentului Jet Peel

Printre efectele benefice deosebite ale acestui tratament putem enumera:

  • reîmprospătarea tenului
  • întinerirea cutanată și creșterea elasticității pielii
  • reducerea ridurilor fine și ameliorarea aspectului ridurilor profunde
  • ameliorarea tenului cu probleme acneice
  • îmbunătățirea aspectului porilor dilatați
  • îndepărtarea comedoanelor albe și negre
  • terapia petelor pigmentare
  • regenerarea pielii după acnee și cicatrici.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții