fbpx

Drenaj limfatic

Ce este drenajul limfatic

Drenajul limfatic reprezintă o metodă terapeutică cu tradiție și dovedită clinic, ce oferă rezultate imediate și vizibile. Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine.

 

Ce tehnologie folosim

Dispozitivul BTL Lymphastim se bazează pe principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosește o serie de manșoane speciale cu camere multiple suprapuse care oferă un masaj delicat ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp. Aparatul este medical și are atât terapii de drenaj limfatic, care vizează partea de remodelare corporală (cu programe gen Detox sau Celulita), cât și terapii care vizează partea medicală (cu programe pentru insuficiență venoasă sau pre/post operatorie).

 

Efecte drenaj limfatic

Tratamentul BTL Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul, relaxează mușchii, susținând remodelarea corporală și terapiile pentru pierdere de volum. Terapiile estetice prestabilite Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui, contribuind la recăpătarea unui aspect tânăr al pielii.

Indicații remodelare corporală: celulita, prevenirea varicelor, lipoedem, sindromul picioarelor grele, detoxifiere, regenerare, îngrijire post lipoabsorbție.

Indicații medicale: insuficiență venoasă, sindrom de Tunel Carpian (pre/post operator), sindromul Reynaud, neuropatie, nevralgie, ischemie arterială periferică a membrelor inferioare, angiopatie diabetică, acrocianoză, sindrom algodistrofic, edeme cronice, artroză, dereglări trofice ale pielii.

 

Cum funcționează

Înaintea procedurii propriu-zise vom evalua pielea și zona de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Tratamentul durează între 45-60 de minute. Nu există timp pentru recuperare, iar pacientul se poate întoarce la activitățile normale imediat după procedură. Protocolul de tratament se stabilește în funcție de necesitățile fiecărui pacient.

 

Beneficii drenaj limfatic
  • Susține procesul de slăbire și remodelare corporală
  • Relaxează și regenerează organismul
  • Fără perioadă de recuperare
  • Rezultate rapide și vizibile

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții