fbpx

Liftingul sprâncenelor

Pe măsură ce îmbătrânim, ridurile se formează în mod natural pe frunte datorită mișcării musculare constante, făcându-ne să arătăm mai în vârstă decât ne-am dori. În plus, aceste linii orizontale peste frunte, sau linii verticale mici între sprâncene, ne pot face să arătăm supărați, stresați, sau pur și simplu inabordabili. Din fericire, cu ajutorul unui chirurg plastic talentat care efectuează o intervenție chirurgicală de ridicare frunte, puteți beneficia de un aspect proaspăt, neted, tineresc.

Prin eliminarea ridurilor sau a șanțurilor adânci de pe frunte și repoziționarea liniei sprâncenelor în poziția ideală, puteți câștiga cu ușurință ani pe figura ta. Există diferite tipuri de intervenții chirurgicale de ridicare a sprâncenelor pentru a satisface nevoile individuale, toate acestea oferă rezultate naturale, frumoase. Dacă sunteți interesat de chirurgia de ridicare a sprâncenelor, vă îndemnăm să continuați să citiți, fiind astfel bine informați cu privire la toate detaliile pertinente înainte de a decide dacă tratamentul este potrivit pentru tine.

Procedura chirurgicală de ridicare a sprâncenelor trebuie efectuată numai de către un chirurg plastic experimentat și calificat. Vei fi supus fie unui lift tradițional de frunte, fie unui lift endoscopic de frunte, care este mai puțin invaziv, în funcție de situația ta specifică. Procedurile durează în general de la unu la două ore în total.

Recuperare post-operatorie

Bandajele pot fi îndepărtate după o zi sau două, iar cusăturile pot fi îndepărtate după aproximativ două săptămâni. Timpul de recuperare variază pentru fiecare pacient; cu toate acestea, trebuie să puteți relua activitățile normale după câteva săptămâni. Odată complet vindecat, rezultatele vor fi frumoase, vizibile, și aspect natural.

Pacienții ideali

Cei mai mulți pacienți care optează pentru chirurgia de ridicare a sprâncenelor au între 40 și 50 de ani, cu sprâncene și pleoape care au început să se deformeze vizibil, precum și riduri sau cute ce încep să apară de-a lungul frunții. Cauzele ereditare fac uneori ca aceste schimbări să fie o problemă și pentru oamenii cu vârste între 20 și 30 de ani, caz în care un lift de frunte poate ajuta, de asemenea.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții