fbpx

Tratamente Venus Viva

Ce este Venus Viva

Venus Viva™ este cel mai personalizabil dispozitiv de refacere a pielii din industrie. Licenţiat de Radio Frequency NanoFractional cu tehnologia SmartScan™, este primul și singurul sistem fracţionat de frecvență radio (RF), care permite operatorului să controleze ablația, coagularea și refacerea pielii pentru o eficacitate sporită în rezolvarea leziunilor cutanate ușoare până la severe.

Cum funcționează tratamentele Venus Viva

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvență fracționată, cea mai puternică de pe piață, compatibilă cu toate tipurile de piele. Este important de știut că radiofrecvența fracționată tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai adânci iregularități ale acesteia.

Venus Viva™ are două aplicatoare: aplicatorul NanoFracțional Radio Frequency (RF) pentru proceduri care necesită ablație și resurfacing al pielii și aplicatorul DiamondPolar ™ pentru reducerea neinvazivă a ridurilor.

1. Radiofrecvența fracționată 

Este o terapie care tratează pielea în profunzime, ameliorând și cele mai profunde iregularități ale pielii. Compatibilă cu toate tipurile de piele, radiofrecvența fracționată dezvoltată de tratamentul Venus Viva permite reconstruirea pielii prin intervenția unor pini care netezesc efectiv țesutul afectat de probleme precum vergeturi, riduri, cicatrici, pori dilatați.

Radiofrecvența fracționată durează între 45-60 de minute.

Timpul de vindecare variază între diferiți clienți. În primele 24-48 de ore, pacientul poate prezenta disconfort, umflături, roșeață. Nu se recomandă post tratament expunerea la saună, jacuzzi și pachete de gheață timp de 24 de ore.

Înaintea procedurii, vom evalua pielea și zona de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Rezultatele acestui tratament încep să se observe după aproximativ 7 zile. Pentru a obține rezultatele dorite, se recomandă efectuarea tratamentului o dată pe lună timp de trei luni.

Beneficii:
  • Contribuie la eliminarea imperfecțiunilor pielii și la refacerea texturii pielii
  • Ajută la reducerea cicatricilor produse de acnee
  • Diminuează și cele mai adânci riduri de expresie
  • Micșorează porii
  • Menține frumusețea naturală fără să schimbe expresivitatea feței
  • Ajută la reducerea vergeturilor apărute în urma schimbărilor corpului
  • Zonele ce se pot trata sunt: față, gât, decolteu, corp (vergeturi, cicatrici)
2. Radiofrecvența multipolară 

Utilizează tehnologia proprietară (MP)2, o combinație de radiofrecvență multipolară (RF) și câmpuri electromagnetice pulsate (PEMF), pentru tratarea ridurilor moderate până la severe.

Radiofrecvența multipolară utilizează un algoritm complex pentru a crea o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului. Plasarea unică a electrodului permite tratarea în jurul ochilor, de-a lungul maxilarelor și a altor zone mai mici.

Înaintea procedurii propriu-zise, vom evalua pielea și zona de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Radiofrecvența multipolară durează între 45-60 de minute.

Nu există timp pentru recuperare, iar pacientul se poate întoarce la activitățile normale imediat după procedură.

Rezultatele acestui tratament încep să se observe de la prima ședință. Pentru a obține rezultatele dorite este recomandat să repetați procedura săptămânal timp de 4-6 săptămâni.

Beneficii:
  • Tratament anti-rid ce ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire pentru un aspect întinerit al pielii de pe față și gât
  • Reconturează linia bărbiei
  • Stimulează refacerea colagenului propriu

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții