fbpx

Tratamentul HEALITE II – LUTRONIC

Descoperiți adevărata știință a fototerapiei cu LED-uri

Terapia cu lumină de nivel scăzut (LLLT) cu HEALITE II este utilizarea terapeutică a luminii incidente pentru a fotomodula funcția celulară, îmbunătățind timpii de vindecare, ameliorând durerea, diminuând acneea activă, promovând întinerirea pielii, cresterea parului și altele.

HEALITE II valorifică proprietățile luminii de 830/590, 633 și 415 nm prin tehnologia Light Emitting Diode (LED), furnizată și concentrată corespunzător, tratând eficient fără posibilitatea de traume fizice sau daune termice. LLLT cu HEALITE II poate fi utilizat ca terapie independentă sau ca terapie adjuvantă cu multe alte tratamente.

HEALITE II este un adjuvant util pentru aproape orice tratament estetic, cum ar fi creșterea părului, întinerirea pielii, vindecarea rănilor, ameliorarea durerii, durerile musculare și articulare, artrita, spasmul muscular, creșterea temporară a circulației sângelui, acnee activă, etc.

Cum funcționează fototerapia LED în tratamentul afecțiunilor scalpului?

În tratamentul afecțiunilor scalpului se folosește lumină ROȘIE de 633nm.

Aceasta penetrează pielea scalpului până la baza foliculului pilos, iar fotonii se absorb și interacționează cu receptorii sensibilizați de lumina din mitocondrie. Mitocondria reprezintă organitul celular producător de energie, la nivelul căreia are loc producția de ATP, principalul combustibil celular.

Astfel, în urma interacțiunii dintre lumina roșie și scalp, celulele foliculului pilos vor funcționa la o capacitate optimă, se vor putea apăra mai eficient de stresul oxidativ și de agenții patogeni din mediu, reluându-și ciclul normal de creștere.

Protocolul fototerapiei LED în tratamentul afecțiunilor scalpului:

  • 12 ședințe – de 2-3 ori pe săptămână

Pauză – 6 luni

  • 10 ședințe – de 2-3 ori pe săptămână

Pauză – 6 luni

  • Întreținere – 5 ședințe/an.

Cum funcționează fototerapia LED în tratamentul rejuvenării cutanate?

În rejuvenarea cutanată se poate folosi atât lumină ROȘIE, cât și lumină GALBENĂ.

Lumina LED se absoarbe la nivelul pielii până la nivelul dermului unde interacționează cu receptorii sensibilizați de lumina din mitocondrie. Mitocondria reprezintă organitul celular producător de energie, la nivelul căreia are loc producția de ATP, principalul combustibil celular.

Astfel, stresul oxidativ celular este redus, crește vascularizația locală, scade inflamația, iar metabolismul celular este stimulat. Fibroblastele vor dispune de o rezervă mai mare de combustibil și vor fi stimulate să producă fibre noi de colagen, întărind rețeaua de susținere a dermului.

Fototerapia LED cu lumină GALBENĂ 830nm se recomandă pentru reducerea inflamației post-proceduri dermatocosmetice și estetice.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții