fbpx

Contur mandibulă

Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, este obișnuit să se piardă din densitatea osoasă a mandibulei. Acest lucru afectează ambele sexe, dar este mai frecvent întâlnit în rândul femeilor, din cauza modificărilor hormonale care apar odată cu menopauza.

În unele cazuri, grăsimea se poate acumula în zona bărbiei, rezultând o pierdere a definiției mandibulare. Alteori, este posibil să nu fi existat o structură puternică a mandibulei de la început.

Pentru conturarea mandibulară la bărbați sunt utilizate materiale de umplere care implică crearea de unghiuri și linii drepte, pentru a îmbunătăți structura osoasă a pacientului. Conturarea mandibulară la femei înseamnă crearea de curbe feminine, mai blânde. 

Sculptarea mandibulei oferă multiple beneficii:

  • Ajută la armonizarea feței, aducând simetrie și definiție în zona inferioară
  • Ascunde bărbia dublă
  • Încadrează bine trăsăturile feței

La pacienții care și-au pierdut volumul din cauza vârstei, fillere pot umple în mod eficient partea inferioară a feței, pentru a reda un aspect mai tineresc. În unele situații, pentru ca efectul de conturare să fie mai vizibil, este necesară și injectarea pomeților.

La consultație, Dr. Ioana Drăgoicea va recomanda cantitatea de acid necesară obținerii celor mai frumoase și naturale rezultate.

Conturarea mandibulară este o procedură simplă, care durează de obicei sub 30 de minute. Pentru a reduce orice disconfort, este aplicată o cremă anestezică înainte de injectare. Nu există timp de recuperare, întoarcerea la rutina obișnuită se face în aceeași zi.

În Clinica Uptown Esthetics, pentru conturarea mandibulară utilizăm Juvederm Volux, un acid hialuronic cu durată lungă de acțiune (până la 2 ani) și care a fost creat pentru întinerirea treimii inferioare a feței.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții