fbpx

Augmentarea buzelor

Ce este augmentarea buzelor

La tinerețe, buzele au un aspect mai neted și par mai pline. Acest lucru se datorează abundenței de colagen, responsabil de suplețea și elasticitatea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade. În același timp, factori externi cum sunt expunerea la soare, fumatul sau stresul accelerează distrucția colagenului. Acest lucru va duce la scăderea volumului buzelor (aspect de buze subțiri) și apariția ridurilor peribucale (“bar-code”).

Ce produse folosim pentru augmentarea buzelor

Astăzi este posibilă rejuvenarea buzelor și zonei peribucale prin utilizarea unor fillere de foarte bună calitate. Dintre acestea amintim: Juvederm Ultra, Juvederm Volift, Volbella, Restylane, produse din gama Teosyal Puresense, Teosyal RHA.

Principalul ingredient al acestor produse este acidul hialuronic, substanță naturală care este prezentă în mod obișnuit în organism. Acesta va conferi creșterea imediată a volumului buzelor, dar și rezultate de durată.

Canditate ideale

Candidatele ideale pentru mărirea buzelor sunt persoane într-o stare bună de sănătate, cu așteptări realiste în ceea ce privește această procedură. Majoritatea celor care recurg la acest tratament au ca scop obținerea unor buze mai pline, mai senzuale și eliminarea ridurilor fine peribucale.

Cum funcționează procedura

Procedura durează doar 10-15 minute și se efectuează cu anestezie topică (cremă anestezică). În rare cazuri (de sensibilitate mare la durere) este necesară anestezie locală cu lidocaină. Acidul hialuronic este injectat cu un ac subțire fie pentru mărirea volumului, fie pentru definirea conturului și eliminarea ridurilor fine, fie pentru amândouă.

În cât timp devin vizibile rezultatele

Pacientele sunt foarte mulțumite de acest tratament, rezultatele fiind imediate. Timpul de recuperare este mic sau 0.

Efecte adverse

Buzele pot fi ușor umflate câteva zile. În aceste zile, aplicațiile reci locale și aplicarea gelului de Arnică pot duce la remisia mai rapidă a edemului de la nivelul buzelor.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții