fbpx

Augmentarea pomeților

Pomeții reprezintă un element esențial atunci când vorbim despre armonia feței. Obrajii sunt în mod normal cea mai lată parte a feței. Există factori precum cel genetic sau mediul care ne pot modifica fizionomia. Odată cu trecerea timpului, datorită scăderii volumului atât al țesutului celular subcutanat, cât și al suportului osos, ca urmare a resorbției osoase apărute odată cu vârsta, structura feței tinde să sufere modificări, apărând aspectul de “obraji căzuți”. Augmentarea pomeților a devenit deja cunoscută ca fiind un tratament eficient în combaterea semnelor de îmbătrânire.

Prin sculptarea pomeților cu grăsime proprie sau cu fillere ce conțin acid hialuronic, cum ar fi Juvederm Voluma sau Restylane Lift, produse pe bază de acid hialuronic aprobat FDA, cu durata lungă de acțiune, se creează un lifting instant al nivelului inferior al feței. Atât cearcănele cât și șanțurile nazogeniene sunt ameliorate, ceea ce oferă un aspect instant mai tânăr.

Cea mai frecventă metodă pentru recăpătarea volumului facial

Fillerele dermice reprezintă cea mai întâlnită metodă de recăpătare a volumului și conturului facial. Procedura constă în injectarea unui tip special de acid hyaluronic, de preferat Juvederm Voluma. Acesta se injectează cu ajutorul unei canule, profund, în imediata apropiere a suportului osos (malar). Înainte de injectare, Dr. Ioana Drăgoicea va efectua o evaluare facială pentru a stabili împreună planul de tratament, bazat pe obiectivele tale.

Care sunt beneficiile augmentării pomeților cu fillere?

  • Recuperarea post procedură este rapidă și te poți întoarce imediat la activitățile tale cotidiene
  • Procedura este făcută în clinică și necesită doar puțină cremă anestezică
  • Rezultatul obținut este de lungă durată. Augmentarea pomeților cu fillere durează între 1 și 1,5 ani, însă rezultatul nu este unul permanent, ceea ce înseamnă că dacă îți schimbi părerea în legătură cu procedura, nu ești blocat cu rezultatul pentru totdeauna
  • Procedura prezintă riscuri și complicații scăzute
  • Poți modifica rezultatul obținut, ceea ce înseamnă că poți începe cu cantități mici de injectare și poți adăuga treptat până ajungi la rezultatul dorit

Augmentarea pomeților cu fillere este mai accesibilă financiar decât alte proceduri invazive pentru redobândirea unui chip mai tânăr.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții