fbpx

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.uptownesthetics.ro este deținut și administrat de Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea, persoană fizică autorizată, cu sediul în Strada Daniel Danielopolu, nr. 36, parter, apartament 2, cap 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub CIF 24125095.

Prin utilizarea site-ului și/sau al oricărui serviciu oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

Toate drepturile, inclusiv drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website și la conținutul său, sunt destinate sau licențiate de către Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea, ori utilizate de Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea în conformitate cu prevederile legale aplicabile, ori cu permisiunea deținătorului drepturilor de autor. Nu aveți dreptul de a copia, reproduce, republica, descărca sau transmite niciun fel de text, imagine sau grafică, logo, pentru niciun scop public ori comercial, fără acordul prealabil al Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea sau al deținătorului drepturilor de autor.

Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea sau integritatea conținutului de pe această platformă. Acest site și materialele, informațiile, serviciile și produsele din acest site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică și link-uri, sunt puse la dispoziția dvs. ca atare, fără nicio garanție expresă sau tacită.

Administratorul site-ului nu garantează că funcționarea site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori, că defecțiunile vor fi corectate sau că website-ul este lipsit de viruși sau alte softuri dăunătoare.

Informațiile oferite de dvs. prin intermediul site-ului, ca de exemplu, dar fără a se limita la completarea formularelor de contact sau de programări, vor reprezenta consimțământul dvs. pentru folosirea datelor personale în scopul contactării. Totodată, sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice materiale sau informații pe care le transmiteți, acestea incluzând legalitatea și relevanța. Nu sunteți autorizat să transmiteți, distribuiți sau publicați prin intermediul site-ului conținut licențios, defăimător, obscen, abuziv sau ilegal.

DISPOZIȚII FINALE

Dr. Ioana-Dumitra Drăgoicea își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre acești termeni și condiții prin postarea online a modificărilor.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții și/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetați folosirea acestui site imediat.

Pentru orice informație, întrebări sau neclarități, vă rugăm să luați legătura cu noi pe e-mail, la adresa contact@uptownesthetics.ro

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții