fbpx

Microneedling Dermapen

Ce este Dermapen

Tehnologia Dermapen, Tratament Avansat cu Microace Verticale Oscilante (AOVN™) folosește multiple ace care străpung pielea cu o funcție de vibrație automată. Când sunt mișcate pe suprafața pielii, stimulează producția naturală de colagen, creând în același timp canale fine în piele. Aceste canale pot distribui până la 80% mai mult din nutrienții aplicați pe piele, permițând livrarea acestora în fibroplaste pentru a hrăni celulele din derm și stratul bazal. Această absorbţie accelerată a ingredientelor active în piele stimulează repararea și aduce rezultate rapide de resurfacing.

Tratamentul Dermapen induce vindecarea fără cicatrici și refacerea matricei de colagen, similar tratamentului fracțional laser, dar fără efectele secundare și perioadă de recuperare. Este, de asemenea, mai eficient decât majoritatea tratamentelor de microderm abraziune și peeling chimic.

Spre deosebire de dermarolele tradiționale, Dermapen provoacă mai puține traume și are impact minim asupra epidermei, reducând durerea și disconfortul, rezultând într-un tratament mai sigur și mai eficient. Acele de unică folosință elimină riscurile de contaminare, în timp ce adâncimea ajustabilă permite realizarea unui tratament personalizat în funcție de nevoi.

Dermapen este atât de avansat încât poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile, precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

La adâncimile minime ale Dermapenului, tratamentul este nedureros. La adâncimi mai mari de 0.5 mm se va aplica o cremă anestezică cu 15-20 de minute înainte de tratament pentru a reduce la maxim disconfortul simțit.

Dermapen este recomandat pentru a trata:
 • Pielea lăsată/îmbătrânită
 • Linii fine și riduri
 • Riduri de expresie din jurul buzelor
 • Întinderea și reîntinerirea pielii
 • Pori măriți
 • Vergeturi
 • Cicatrici (acneice, chirurgicale și arsuri)
 • Alopecia

Are efect de sculptare a bărbiei și a gâtului, controlează roșeața/acneea/rozaceea, protejează ADN-ul pielii (protejează telomerii, responsabili cu durata de viață a celulelor)

Tratamentul Dermapen se efectuează la interval de:

 • 4 săptămâni (4-6 tratamente) pentru reîntinerire
 • de 6 săptămâni (6 tratamente) pentru cicatrici acneice
 • de 4-6 săptămâni (4-8 tratamente) pentru vergeturi.
Pre-operator

Înaintea procedurii propriu-zise vom evalua pielea și zona de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Procedura

Procedura poate dura între 30 și 60 de minute. În general, nu este nevoie de timp pentru recuperare post tratament, însă se poate observa înroșirea feţei 12-48 de ore după tratament. Pacientul se poate întoarce imediat la activitățile normale.

Post-operator

Rezultatele acestui tratament se observă imediat după efectuarea primei ședințe. După 4 până la 6 tratamente, rezultatele vor fi mai accentuate și durabile. Pielea va continua să își îmbunătățească aspectul în 6-12 luni după încheierea tratamentelor dacă se vor folosi produsele de îngrijire complementare recomandate.

Recomandări

Pentru cele mai bune rezultate, este important să mențineţi pielea hidratată şi protejată de factori agresivi din mediu. Vă recomandăm folosirea zilnică a unei creme de zi şi de noapte, timp de 90 de zile. Dacă vă expuneţi la soare, folosiţi mereu cremă cu factor de protecţie solară.

Este puţin probabil să aveţi reacţii adverse după tratament. Totuşi, dacă apar înroşiri sau reacţii ale pielii, vă recomandăm folosirea unui fond de ten care permite pielii să respire. În acelaşi timp, un produs de acoperire cu factor de protecţie va asigura şi protecţia pielii.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții