fbpx

Liftingul de coapse

Ce este liftingul de coapse

Liftingul de coapse este procedura folosită pentru îmbunătățirea aspectului coapselor prin reducerea excesului de piele și, în unele cazuri, a excesului de grăsime.

Rezultatul acestei proceduri constă în obținerea unui aspect mai tonifiat al coapselor și un contur mai plăcut al acestora în raport cu restul siluetei.

Candidați ideali

Candidații ideali sunt pacienți sănătoși fizic și mental, cu scopuri și așteptări realiste. În general, pacienți au scăzut dramatic în greutate, fie datorită chirurgiei bariatrice, fie dietelor și sportului.

Cum funcționează procedura

Procedura se efectuează fie sub anestezie generală, fie cu sedare intravenoasă. Inciziile vor fi plasate în locuri strategice, așa încât cicatricile să fie cât mai ascunse.

Se poate utiliza liftingul medial (cicatricea este plasată în zona inghinală și se extinde și posterior, în jurul coapsei) sau liftingul global de coapse (incizia coboară de la nivelul zonei inghinale pe fața internă a coapsei spre genunchi).

Ambele procedee reduc excesul de piele de la nivelul coapselor; în unele cazuri, când există depozite adipoase localizate, se poate utiliza și liposucția.

Recuperarea

Pot apărea vânătăi și edeme; se folosesc tuburi de dren pentru drenarea lichidelor acumulate.

Se recomandă contenție elastică externă pentru o perioadă de 4-6 săptămâni.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții