fbpx

Lipofillingul pentru augmentarea feselor (“Brazilian butt lift”)

Ce este lipofillingul pentru augmentare fese

Brazilian Butt Lift/Lipofilling pentru augmentare fese reprezintă procedura prin care propria grăsime obținută prin lipoaspirație este folosită pentru augmentarea feselor, cu îmbunătățirea formei acestora. Grăsimea din zonele cu depozite adipoase, care nu răspund la dietă și sport este absorbită și utilizată pentru modificarea formei și mărimii feselor. Această metodă reprezintă o bună alternativă a implanturilor de fese.

Cum funcționează procedura

Lipoaspirația blândă este utilizată pentru recoltarea grăsimii nedorite dintr-o anumită zonă. Grăsimea obținută este purificată și prelucrată, apoi este injectată la nivelul unor anumite zone de la nivelul feselor. Injectarea se realizează în mai multe planuri, pentru a obține volumul și forma optimă.

Recuperare după lipofilling augmentare fese

Imediat după – se folosește un garment special de compresie în jurul feselor; umflarea și disconfortul zonelor tratate vor fi observate în primele zile; pacienții trebuie să evite presiunea directă la nivelul feselor, recomandându-se poziția de decubit lateral (pe o parte) și decubit ventral (pe burtă).

1 săptămână – pacienții se pot întoarce la muncă și activități ușoare; statul pe scaun va fi însă evitat cât de mult posibil; o pernă moale (de preferat cu o gaură la mijloc) va fi folosită atunci când statul pe scaun nu poate fi evitat; edemele și vânătăile de la nivelul zonei donoare încep să se remită

4 săptămâni – majoritatea edemelor și vânătăilor sunt remise și organismul începe să resoarbă o parte din celulele adipoase injectate; pacienții trebuie să evite statul prelungit pe scaun și fără pernă; sunt permise activități fizice normale

3 luni – majoritatea celulelor adipoase existente rămân permanent la nivelul feselor și rezultatul final e aparent

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții