fbpx

Întrebări Frecvente

CÂT COSTĂ O OPERAȚIE?

În funcție de specificul operației, de complexitatea ei și de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medic după prima consultație. În cazul în care dorești să afli prețul de pornire pentru o anumită intervenție, contactează-ne cu întrebarea ta.

CÂT TIMP TREBUIE SĂ LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedură are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultații vei primi toate aceste informații și instrucțiuni specifice referitoare la îngrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERAȚIILE?

Toate operațiile au loc la Spitalul Medlife, într-un mediu ideal pentru confortul tău, dotat cu echipamente de ultimă generație și personal foarte bine pregătit.

CÂT DE REPEDE MĂ POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultații, Dna. Dr. Drăgoicea va identifica împreună cu tine soluția optimă și va explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale. Este foarte important ca decizia de a face o intervenție chirurgicală să fie una informată, ca tu să înțelegi pe deplin implicațiile intervenției pentru care optezi și să ai așteptări realiste în ceea ce privește rezultatul. De aceea, vom programa operația doar după ce vei parcurge toate aceste etape.

CÂT DUREAZĂ EFECTUL ACIDULUI HIALURONIC?

Efectul durează în medie 6-9 luni, dar depinde mult de metabolismul tău și de tipul de acid hialuronic utilizat. Dacă dorești o injectare nouă după această perioadă, se va interveni cu o cantitate mai mică decât la prima injectare. Dacă după această perioadă nu mai dorești altă intervenție, trebuie să știi că buzele revin la forma inițială, fără efecte secundare pe termen lung.

CE FACE TOXINA BOTULINICĂ LA NIVELUL RIDURILOR?

Toxina botulinică de tip A (Vistabel, Dysport, Botox) are rolul de a bloca placa neuro-motorie, pentru o perioadă de câteva luni. Efectul acesteia va duce la oprirea conducerii fasciculelor nervoase la nivelul mușchiului. Nervul prin axonul său ajunge să își elibereze substanța care va stimula mușchiul, care astfel se va contracta. Toxina botulinică, blocând acest proces, va produce relaxarea mușchiului prin oprirea contracției acestuia, contracție care produce ridurile în mod normal. Mușchiul se va relaxa și ridul va dispărea.

CÂT DUREAZA EFECTUL BOTOX ?

Efectul de netezire al tratamentului durează până la 4 luni, deci repetarea tratamentului va fi necesară pentru a menține efectul. Toxina botulinică trebuie să fie injectată doar de un medic experimentat care a fost instruit corespunzător în privința utilizării produsului.

Nu ai aflat exact ce te interesează?

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții