fbpx

Epilare definitivă

EPILARE DEFINITIVĂ

Bucură-te de o piele catifelată în fiecare zi și în fiecare sezon. Tratamentul Primelase HR este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților și oferă o epilare eficientă, definitivă și fără dureri.

Epilare definitivă Primelase HR

Primelase este un aparat laser multifuncțional cu aplicație largă în abordarea tratamentelor de epilare definitivă. Aparatul Primelase oferă rezultate foarte bune încă de la prima sesiune de epilare și îndepărtează părul nedorit de pe toate tipurile de piele. Diferența-cheie dintre Primelase și alte aparate de epilare laser de pe piață este tehnologia de pulsuri scurte cu energie înaltă, ce permite un control fără precedent asupra tratamentului și, astfel, obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt.

Primelase HR este o diodă laser cu cea mai mare putere de pe piață (3600 W). Punctul forte al acestui echipament de epilare definitivă este faptul că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru părul rezidual de la ultimele ședințe de tratament. Are 4 moduri de lucru care ajung la o putere maximă de 63J/cm² în 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitivă, el putând să lucreze cu energie ridicată până la 3 HZ și cu impulsuri scurte.

Modul dinamic sau fară durere este o altă caracteristică a laserului Primelase HR. Acest sistem ne permite să lucrăm fără niciun fel de disconfort, făcând ca epilarea definitivă să fie ușor de suportat de toți pacienții încă de la prima ședință, incluzând bărbații cu păr gros.

Aparatul de epilare definitivă laser Primelase HR îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, standarde de calitate specifice echipamentelor medicale.

Tratamentele de epilare definitivă cu Primelase permit frecvențe de repetiție de până la 3Hz, împreună cu diferite mărimi de spot (9×9, 20×9 și 30×9) ce fac din Primelase unul dintre cele mai rapide și eficiente echipamente de pe piață pentru epilare definitivă laser.  Datorită dimensiunilor diferite pe care le are spotul aplicatorului, Primelase HR poate fi folosit pentru a trata orice zonă a corpului. Mai mult decât atât, Primelase HR folosește sistemul “crystal freeze”, de răcire creat exclusiv de Cocoon Medical care în mod constant și automat ajustează temperatura făcând astfel ca epilarea definitivă laser să fie mult mai sigură.

Tratamentul de epilare definitivă cu Primelase HR se poate face în orice perioadă a anului 365/365 zile, vizând  toate fototipurile. De preferat, însă sezonul rece pentru a pregăti astfel corpul pentru vară.

Contraindicații

Epilarea definitivă cu laserul Primelase nu prezintă contraindicații majore, fiind considerată de specialiști o metodă sigură de epilare. Există totuși situații în care, din motive medicale sau de siguranță, nu se recomandă epilarea cu laser.

Aceste situații se referă la:
-Perioada sarcinii și a alăptării 
-Existența unor infecții la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje
-Prezența unei boli oncologice

Ce trebuie făcut înainte de tratament

În primul rând, trebuie evitată orice metodă de epilare tradițională cu ceară sau cu epilatorul electric cu cel puțin 4 săptămâni înainte de ședința de laser și trebuie folosită doar lama de ras sau crema depilatoare. Trebuie evitată expunerea la soare/solar cu 3 – 5 zile înainte de ședința de epilare definitivă. De asemenea, de evitat produsele agresive, precum cele de exfoliere. Este recomandat ca tratamentul să fie aplicat pe pielea curată, fără creme, deodorante sau alte produse cosmetice.

Ce se întâmplă după tratament

După prima ședință, firele de păr vor crește ca de obicei, însă după 10-14 zile, rădăcinile afectate de laser vor intra în regresie iar părul va cădea. După tratamentul cu laser poate apărea o ușoară senzație de căldură locală sau usturime, care pot fi calmate cu ajutorul compreselor cu gheață. Pielea va reacționa după tratament și va apărea o roșeață tranzitorie sau mici papule care vor dispărea după 24-48h sau se pot prelungi în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

În cazul în care apar eriteme se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apă termală repetat la interval de o oră pe zonă tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție. Sunt interzise în ziua în care s-a efectuat tratamentul dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele. Este interzisă expunerea la soare și utilizarea solarului cel puțin 3-5 zile după tratament. După mai multe ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

Ce ar trebui făcut între ședințele de epilare definitivă

În intervalul dintre ședințe, pacienții trebuie să evite orice metodă de epilare tradițională cu ceară sau cu epilatorul electric și trebuie folosită doar lama de ras sau crema depilatoare (de câte ori consideră că este necesar).

Înaintea procedurii propriu-zise, vom evalua pielea și zona de tratat pentru a vă recomanda un plan de tratament adecvat.

Studiile clinice efectuate la scară internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții, demonstrează că este necesar un protocol de 6 ședințe pentru eficiență maximă, în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2 ședințe. Frecvența tratamentului este impusă de zona tratată, frecvența minimă fiind de 6 săptămâni (pentru față, axilă și inghinal), iar cea maximă ajungând până la 12 săptămâni (în cazul picioarelor).

În funcție de numărul și suprafața zonelor tratate, o ședință poate dura între 5 minute (zona axilei), până la 60 – 90 minute (full body).

Care sunt avantajele epilării cu laser
  • Recomandată și utilizată de medicii dermatologi din întreaga lume
  • Potrivită pentru toate fototipurile
  • Foliculii de păr sunt distruși cu un număr redus de ședințe față de alte metode de fotoepilare
  • Poate fi tratată sigur și eficient orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă sau zona inghinală)
  • Tratează eficient foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții