fbpx

Doctor Ioana Drăgoicea

SIMTE TINEREȚEA PE PIELEA TA

DOCTOR
IOANA DRĂGOICEA

MEDIC PRIMAR CHIRURGIE PLASTICĂ,
MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVĂ ȘI ESTETICĂ

Dna. Doctor Ioana Drăgoicea este unul dintre cei mai bine pregătiți medici esteticieni din România, cu peste 16 ani de experiență în cele mai delicate proceduri estetice. Folosind numai tehnici moderne de înfrumusețare, dna. Dr. Drăgoicea oferă tinereții tale o viață mai lungă.

Sună oricând la 0726 233 377

sau programează-te online

frumusețea
ca ideal

Preocuparea umană pentru păstrarea frumuseții a făcut subiectul multor povești și legende, unde nu a fost pusă întotdeauna într-o lumină pozitivă. 

Astăzi știm că frumusețea este o stare de spirit inspirată de atitudine. Menținerea frumuseții nu mai este un subiect tabu, ci a devenit mai accesibilă ca oricând.

IATĂ CUM ÎȚI PUTEM SCOATE TRĂSĂTURILE
NATURALE LA LUMINĂ

chirurgie

estetică

Tratamente de

înfrumusețare

DR. IOANA DRĂGOICEA ȘI MEDLIFE SUNT PARTENERI
PENTRU CELE MAI AVANSATE PROCEDURI ESTETICE

D-NA. DR. DRĂGOICEA M-A FĂCUT SĂ ARĂT MAI TÂNĂRĂ CU 5 ANI, FĂRĂ INTERVENȚIE, FĂRĂ LIFTING, DOAR CU PRICEPERE.
DIANA BADIU, 46 ANI
De fiecare dată când plec de la clinica Uptown, am mai multă încredere în mine. Știu de fiecare dată că am beneficiat de cel mai bun tratament și că sunt cât de frumoasă pot să fiu.
Mirela S.
D-na. Drăgoicea este mereu la curent cu noutățile din domeniu. Este devotată pacienților ei și are o mână de chirurg precisă ca un ceas elvețian.
Camelia T.
Eu cred că era timpul ca profesionalismul și priceperea dumneavoastră să fie recunoscute și in mod public, ele fiind argumentate de realizările pe care noi pacienții le-am avut și le avem, beneficiind întotdeauna de soluții și intervenții benefice lipsite de risc.
Daniela M.
Niciun doctor nu mi-a mai dat vreodată atâta încredere în deciziile mele. Îi mulțumesc d-nei dr. Drăgoicea pentru răbdarea și profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată.
Catalina F.
Previous slide
Next slide

IATĂ CELE MAI FRECVENTE
ÎNTREBĂRI PE CARE LE PRIMIM

CÂT COSTĂ O OPERAȚIE?

În funcție de specificul operației, de complexitatea ei și de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medic după prima consultație. În cazul în care dorești să afli prețul de pornire pentru o anumită intervenție, contactează-ne cu întrebarea ta.

CÂT TIMP TREBUIE SĂ LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedură are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultații vei primi toate aceste informații și instrucțiuni specifice referitoare la îngrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERAȚIILE?

Toate operațiile au loc la Spitalul Medlife, într-un mediu ideal pentru confortul tău, dotat cu echipamente de ultimă generație și personal foarte bine pregătit.

CÂT DE REPEDE MĂ POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultații, Dna. Drăgoicea va identifica împreună cu tine soluția optimă și va explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale…

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

tratamente de remodelare corporală

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții