Tratamentul cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus natural, prezent în mod normal în organismul uman, motiv pentru care nu este nevoie de un test pentru alergie înaintea procedurii. Este un glycozaminoglican nonsulfat larg răspândit în țesutul conjunctiv, epitelial și neural. Acest compus atrage apă, realizează hidratarea pielii la nivelul locului injectat și crește volumul.

Acidul hyaluronic este un filler care asigură rezultate imediate prin creștera volumului acolo unde este injectat, fie pentru corecția ridurilor sau a șanțurilor, fie pentru mărirea de volum a buzelor, pomeților sau pentru tratamentul cearcănelor.

Există diferite produse clasificate ca fillere cu acid hialuronic : Juvederm, Teosyal, Restylane etc.

Procedura de injectare durează aprox 15-30 minute și de obicei se utilizează și o cremă anestezică pentru reducerea disconfortului. Rezultatele injectării sunt imediate, cu un timp mic de recuperare sau 0. Totuși, dacă aveți un eveniment important, este de preferat să programați această procedură cu cel puțin o săptămână înainte pentru că eventualele echimoze sau mici umflături să se remită.

Juvedermul  este un filler dermal cu acid hyaluronic, aprobat de FDA, care rezistă în țesuturi până la un an. Are o concentrație mai scăzută a moleculelor de cross-linkare, acest lucru ducând la obținerea unor rezultate de durată.

În gama Juvedermului există diverse produse : Juvederm ultra 2, Juvederm ultra 3, Juvederm ultra 4 care se pot folosi în funcție de locul de injectare și de scopul urmărit.

Gama nouă a fillerelor Allergan conține un acid hialuronic al cărui matrix este interconectat mai mult decât orice alt filler creat înainte. Procesul de scindare al acestui produs este mult mai lung comparativ cu produsele convenționale. Acest lucru face ca cele trei produse de generația IV să aibă rezultate mult mai durabile în timp.

Aceste produse, toate bazate pe tehnologia Vycross sunt: VolbellaVolumaVolift și Volift. Aceste fillere au caracteristici speciale și sunt recomandate pentru tratamentul unor zone specifice:

JuvedermVoluma– a fost creat pentru recăpătarea volumului pierdut, de exemplu în cazul pomeților; dintre cele trei fillere are durata cea mai lungă de acțiune și cel mai puternic efect de lifting.

JuvedermVolift  –  este ideal pentru umplerea, netezirea sau rejuvenarea unor arii ca de exemplu șanțurile nazogeniene. Are o durată de acțiune dublă comparativ cu fillere convenționale.

Volbella Juvederm – este ideal pentru tratamentul ridurilor peribucale și conturul buzelor. Acidul hyaluronic în acest produs este atât de moale și maleabil ceea ce face ca utilizându-l adecvat să confere buzelor prospețimea și tinerețea prin recăpătarea volumului pierdut.

Juvederm Volux – este dedicat restaurării și creării de volum în regiunea bărbiei și liniei mandibulare.

rămâi la curent cu ultimele oferte și noutăți
în materie de chirurgie plastică și estetică

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER