PB SERUM

Linia de produse PB Serum Medical reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, cu o compoziție unică de enzime, destinate rejuvenării pielii, reducerii țesutului adipos și remodelării corporale prin injectare, garantând rezultate excelente fără reacții adverse și timp de recuperare.  Produsele aparțin laboratoarelor Proteos Biotech, din Spania, având certificare ISO 13485.

Este dovedit clinic că enzimele PB Serum garantează rezultate extrem de bune, cu disconfort redus și reacții adverse minime împotriva:

  • Gușei duble
  • Laxității abdomenului și genunchilor
  • Țesutului adipos localizat de pe brațe, abdomen, lombari și coapse
  • Celulitei de pe fese și coapse

Cum actioneaza produsele PB Serum?

Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza cu o anumita substanta.
Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza si Liaze. Ele actioneaza sinergetic impotriva procesului de fibrozare.

Avantajele Tratamentului PB Serum

Avantajul in utilizarea enzimelor recombinante se bazeaza pe utilizarea biotehnologiei si a microorganismelor. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce vor experimenta pacientii?

  • Timp scazut de recuperare
  • Tratament minim-invaziv
  • Reducerea retinerii de fluide in procesele de fibrozare

Eliminarea acumularii de tesut adipos asociat cu fibroza

rămâi la curent cu ultimele oferte și noutăți
în materie de chirurgie plastică și estetică

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER