Liftingul cu fire PDO

Liftingul cu fire PDO este o metoda de tratament non-chirurgical prin care se obtine reconturarea expresiei faciale, cresterea femitatii tesutului cutanat, dar si rejuvenarea zonelor vizate.

Firele PDO, sunt fire din polidioxanona, bioresorbabile. Acest material este sigur, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Pe scurt, procedura presupune introducerea unor ace foarte fine umplute cu mini fire de polidioxanona (PDO) care raman in piele atunci cand sunt extrase acele. Dimensiunea acelor variaza, astfel interventia se poate adapta la zone diferite si la trasaturile proprii fiecarui pacient, asigurand efectul de minilifting. Numarul firelor depinde de necesitatile si asteptarile fiecarui pacient.

Ce zone pot fi rejuvenate prin firele PDO?

  • Sprancenele – arcuirea si ridicarea lor;
  • Zona perioculara –reducerea ridurilor din jurul ochilor;
  • Gatul – reducerea “gusei”;
  • Nasul – reconturarea prin ingustare si ridicare;
  • Barbia dubla – ingustarea acesteia;
  • Conturarea regiunii mandibulare;

Procedura nu este una dureroasă, se efectuează sub anestezie locală cu cremă anestezică. Este o procedură invazivă, chiar dacă într-un grad mic, așadar nu pot fi excluse vânătăile și umflăturile care sunt direct proporționale cu cantitatea și calibrul firelor introduse cât și, bineințeles, cu reactivitatea fiecărei persoane în parte.

 

IATĂ CELE MAI FRECVENTE
ÎNTREBĂRI PE CARE LE PRIMIM

CÂT COSTĂ O OPERAȚIE?

În funcție de specificul operației, de complexitatea ei și de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medic după prima consultație. În cazul în care dorești să afli prețul de pornire pentru o anumită intervenție, contactează-ne cu întrebarea ta.

CÂT TIMP TREBUIE SĂ LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedură are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultații vei primi toate aceste informații și instrucțiuni specifice referitoare la îngrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERAȚIILE?

Toate operațiile au loc la Spitalul Medlife și la Clinica Regina Maria, într-un mediu ideal pentru confortul tău, dotat cu echipamente de ultimă generație și personal foarte bine pregătit.

CÂT DE REPEDE MĂ POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultații, Dna. Drăgoicea va identifica împreună cu tine soluția optimă și va explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale.

rămâi la curent cu ultimele oferte și noutăți
în materie de chirurgie plastică și estetică

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER