Lifting cu fire Aptos

Firele Aptos reprezinta metode unice de conturare, revitalizare, corectare a asimetriilor sau deformarilor, creare volum si reintarirea structurilor fetei si corpului.

Brandul propune fire resorbabile cu efect pentru aproximativ un an si neresorbabile, al caror efect se pastreaza de-a lungul a trei pana la cinci ani. Acestea au la baza o tehnologie minim invaziva, cu efect imediat. In urma procedurii, este nevoie doar de o perioada scurta de refacere.
Fiecare dintre firele APTOS are caracteristici speciale si se adreseaza unor nevoi personalizate.

Inovatia APTOS pune accent pe proprietatile firului de lifting care prinde si fixeaza tesutul, dar in acelasi timp il poate modela pentru un rezultat complex si natural. Tocmai de aceea, designul special al acestor fire este cel care poate oferi efectul scontat.

Pentru fata, diversele metode APTOS au fost create pentru a corecta urmatoarele zone: sprancene, pometi, regiunea mentala, gatul, santul nazolabial, riduri zona glabela, zona ‘’laba gastii’’, ridurile fruntii, pleoapa superioara si cea inferioara, ridurile urechilor, gat, decolteu, maini.

 

IATĂ CELE MAI FRECVENTE
ÎNTREBĂRI PE CARE LE PRIMIM

CÂT COSTĂ O OPERAȚIE?

În funcție de specificul operației, de complexitatea ei și de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medic după prima consultație. În cazul în care dorești să afli prețul de pornire pentru o anumită intervenție, contactează-ne cu întrebarea ta.

CÂT TIMP TREBUIE SĂ LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedură are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultații vei primi toate aceste informații și instrucțiuni specifice referitoare la îngrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERAȚIILE?

Toate operațiile au loc la Spitalul Medlife și la Clinica Regina Maria, într-un mediu ideal pentru confortul tău, dotat cu echipamente de ultimă generație și personal foarte bine pregătit.

CÂT DE REPEDE MĂ POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultații, Dna. Drăgoicea va identifica împreună cu tine soluția optimă și va explica în detaliu riscurile și beneficiile intervenției chirurgicale.

rămâi la curent cu ultimele oferte și noutăți
în materie de chirurgie plastică și estetică

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER