Augmentarea buzelor

La tinerețe, buzele au un aspect mai neted și par mai pline. Acest lucru se datorează abundenței de colagen, responsabil de suplețea și elasticitatea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, în timp ce factori externi, cum sunt expunerea la soare, fumatul sau stresul accelerează distructia colagenului. Acest lucru va duce la scăderea volumului buzelor (aspect de buze subțiri) și apariția ridurilor peribucale (“bar-code”).

Astăzi este posibilă rejuvenarea buzelor și zonei peribucale prin utilizarea unor fillere de foarte bună calitate cum sunt: Juvederm Ultra, Juvederm Volift, Volbella; Restylane; produse din gama Teosyal Puresense, Teosyal RHA.

Principalul ingredient al acestor produse este acidul hyaluronic, substanță naturală care este prezentă în mod obișnuit în organism. Acesta va conferi creșterea imediată a volumului buzelor dar și rezultate de durată.

Candidatele ideale pentru mărirea buzelor sunt persoane într-o stare bună de sănătate, cu așteptări realiste în ceea ce privește această procedură. Majoritatea celor care recurg la acest tratament au ca scop obținerea unor buze mai pline, mai senzuale și eliminarea ridurilor fine peribucale.

Procedura durează doar 10-15 minute și se efectuează cu anestezie topică (cremă anestezică), în rare cazuri (de sensibilitate mare la durere) fiind necesară anestezie locală cu lidocaină. Acidul hyaluronic este injectat cu un ac subțire fie pentru mărirea volumului, fie pentru definirea conturului și eliminarea ridurilor fine, fie pentru amândouă.

Rezultate: pacientele sunt foarte mulțumite de acest tratament, rezultatele fiind imediate. Timpul de recuperare este mic sau 0. Buzele pot fi ușor umflate câteva zile. În aceste zile, aplicațiile reci locale și aplicarea gelului de Arnica pot duce la remisia mai rapidă a edemului de la nivelul buzelor.

rămâi la curent cu ultimele oferte și noutăți
în materie de chirurgie plastică și estetică

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER