Tratament slăbire BODYSCULPTOR

Ce este?

BODYSCULPTOR EXCELL + de la Cosmosoft este un dispozitiv recunoscut internațional pentru tehnologia sa care ajută la slăbire. Echipamentul asociază o tehnică eficientă de slăbire cu beneficiile drenajului limfatic prin micropresiune.

Încă de la început, echipamentul BodySculptor a fost agreat și utilizat cu succes de către toți profesioniștii din domeniul health and beauty. Acest tip de echipament este unic prin modul în care acționează și singurul de acest gen. Terapiile sale sunt complet non-invazive.

Cui este recomandat?

Tratamentul BODYSCULPTOR EXCELL + este ideal pentru toate persoanele care doresc să-și recapete formele și doresc să slăbească sănătos, fără efecte adverse asupra organismului. Procedura este ideală pentru femeile care doresc să ajungă la o silueta armonioasă cât mai repede posibil, eliminând surplusul de kilograme. Tratamentul poate fi efectuat în egală măsură și de către bărbați.

Tehnologie

Tehnologia utilizată de către BODYSCULPTOR EXCELL + reprezintă difuzia unui câmp BioEnergetic ce stimulează în mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor), eliberând energie și consumând exces de acizi grași. Fiecare ședință reduce grăsimea corporală subcutanată și pe cea viscerală (cea formată în jurul organelor).

Tratamentul combină slăbirea și starea de bine și acționează simultan asupra tuturor suprafețelor: față, brațe, talie, șolduri, fese, coapse, genunchi și glezne.

Tehnică

Tehnica de slăbire BODYSCULPTOR EXCELL + generează câmpuri magnetice alternante de frecvență joasă, asociate cu micropresiuni pentru a micșora și reduce grăsimea corporală prin stimularea mecanismelor biologice ale lipolizei. Aceste două tehnici funcționează în paralel cu ajutorul accesoriilor:

  • 2 ghete de micropresiune și o centură de micropresiune care încorporează sistemul de câmp magnetic pentru a trata zonele acoperite
  • 2 accesorii pentru brațe cu inducție bio-magnetică
  • 1 mască facială cu inducție bio-magnetică

De câte ședințe este nevoie?

Se recomandă o cură de 12 ședințe. Acestea se pot realiza:

  • fie în variantă intensivă (1 ședință pe zi timp de 2 săptămâni),
  • fie în cea tradițională (2 ședinte pe săptămână timp de 6 săptămâni).

Ședințele sunt nedureroase, pentru o experiență de profundă relaxare și stare de bine.

Durata unei ședințe de tratament este de 45 de minute.

clinica Uptown, despre Dr. Drăgoicea, colaborare Medlife

chirurgia estetică a sânului, a feței, la nivelul corpului, chirurgie estetică bărbați

tratamente injectabile, dermatologie, remodelare corporală, epilare

despre frumusețe, despre îmbătrânire, întrebări frecvente

date contact, programare, hartă, termeni și condiții