Tratamentul cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus natural, prezent in mod normal in organismul uman, motiv pentru care nu este nevoie de un test pentru alergie inaintea procedurii. Este un glycozaminoglican nonsulfat larg raspandit in tesutul conjunctiv, epitelial si neural. Acest compus atrage apa, realizeaza hidratarea pielii la nivelul locului injectat si creste volumul.

Acidul hyaluronic este un filler care asigura rezultate imediate prin crestera volumului acolo unde este injectat, fie pentru corectia ridurilor sau a santurilor, fie pentru marirea de volum a buzelor, pometilor sau pentru tratamentul cearcanelor.

Exista diferite produse clasificate ca fillere cu acid hialuronic : Juvederm, Teosyal, Restylane etc.

Procedura de injectare dureaza aprox 15-30 minute si de obicei se utilizeaza si o crema anestezica pentru reducerea disconfortului. Rezultatele injectarii sunt imediate, cu un timp mic de recuperare sau 0. Totusi, daca aveti un eveniment important, este de preferat sa programati aceasta procedura cu cel putin o saptamana inainte pentru ca eventualele echimoze sau mici umflaturi sa se remita.

Juvedermul  este un filler dermal cu acid hyaluronic, aprobat de FDA, care rezista in tesuturi pana la un an. Are o concentratie mai scazuta a moleculelor de cross-linkare, acest lucru ducand la obtinerea unor rezultate de durata.

In gama Juvedermului exista diverse produse : Juvederm ultra 2, Juvederm ultra 3, Juvederm ultra 4 care se pot folosi in functie de locul de injectare si de scopul urmarit.

Gama noua a fillerelor Allergan contine un acid hialuronic al carui matrix este interconectat mai mult decat orice alt filler creat inainte. Procesul de scindare al acestui produs este mult mai lung comparativ cu produsele conventionale. Acest lucru face ca cele trei produse de generatia IV sa aiba rezultate mult mai durabile in timp.

Aceste produse, toate bazate pe tehnologia Vycross sunt: Volbella, Voluma si Volift. Aceste fillere au caracteristici speciale si sunt recomandate pentru tratamentul unor zone specifice:

Juvederm Voluma – a fost creat pentru recapatarea volumului pierdut, de exemplu in cazul pometilor; dintre cele trei fillere are durata cea mai lunga de actiune si cel mai puternic efect de lifting.

Juvederm Volift  –  este ideal pentru umplerea, netezirea sau rejuvenarea unor arii ca de exemplu santurile nazogeniene. Are o durata de actiune dubla comparativ cu fillere conventionale.

Volbella Juvederm – este ideal pentru tratamentul ridurilor peribucale si conturul buzelor. Acidul hyaluronic in acest produs este atat de moale si maleabil ceea ce face ca utilizandu-l adecvat sa confere buzelor prospetimea si tineretea prin recapatarea volumului pierdut.

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER