Lifting facial

Reprezinta cea mai eficienta metoda pentru atenuarea fenomenelor accentuate de imbatranire la nivelul fetei. Liftingul se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 40 si 70 ani. Interventia se desfasoara sub anestezie generala si dureaza in medie 3 ore. Se poate asocia si cu alte proceduri cum sunt: blefaroplastia superioara sau inferioara, lipofillingul facial sau proceduri nechirurgicale.

Liftingul facial presupune nu numai eliminarea pielii in exces dar si intarirea tesuturilor subcutanate si muschilor (mai corect a SMAS-ului – superficial musculo aponeurotic system). MACS facelift (minimal access cranial suspension lift) reprezinta o solutie moderna si facila de reintinerire faciala printr-un lifting mai putin agresiv, cu recuperare mai rapida si cu rezultate mai bune decat liftingul facial clasic. Cicatricea este minima si recuperarea mai rapida. Complicatiile majore specifice liftingului extensiv, clasic pot fi evitate iar rezultatele sunt durabile. Aceasta varianta poate fi aplicata la majoritatea pacientelor cu varsta medie.

Postoperator se recomanda spitalizarea 1-2 zile. Recuperarea si scoaterea din activitate a pacientei se situeaza in jurul intervalului de 10-14 zile. Cicatricile postoperatorii care la inceput sunt usor evidente (1-3 luni) dispar aproape in totalitate intr-un interval de 6 pana la 9 luni.

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER