Augmentarea buzelor

La tinerete, buzele au un aspect mai neted si par mai pline. Acest lucru se datoreaza abundentei de colagen, responsabil de supletea si elasticitatea pielii. Pe masura ce imbatranim, productia de colagen scade, in timp ce factori externi, cum sunt expunerea la soare, fumatul sau stresul accelereaza distructia colagenului. Acest lucru va duce la scaderea volumului buzelor (aspect de buze subtiri) si aparitia ridurilor peribucale (“bar-code”).

Astazi este posibila rejuvenarea buzelor si zonei peribucale prin utilizarea unor fillere de foarta buna calitate cum sunt: Juvederm Ultra, Juvederm Volift, Volbella; Restylane; produse din gama Teosyal Puresense, Teosyal RHA.

Principalul ingredient al acestor produse este acidul hyaluronic, substanta naturala care este prezenta in mod obisnuit in organism. Acesta va conferi cresterea imediata a volumului buzelor dar si rezultate de durata.

Candidatele ideale pentru marirea buzelor sunt persoane intr-o stare buna de sanatate, cu asteptari realiste in ceea ce priveste aceasta procedura. Majoritatea celor care recurg la acest tratament  au ca scop obtinerea unor buze mai pline, mai senzuale si eliminarea ridurilor fine peribucale.

Procedura dureaza doar 10-15 minute si se efectueaza cu anestezie topica (crema anestezica), in rare cazuri (de sensibilitate mare la durere) fiind necesara anestezie locala cu lidocaina. Acidul hyaluronic este injectat cu un ac subtire fie pentru marirea volumului, fie pentru definirea conturului si eliminarea ridurilor fine, fie pt amandoua.

Rezultate: pacientele sunt foarte multumite de acest tratament, rezultatele fiind imediate. Timpul de recuperare este mic sau 0. Buzele pot fi usor mai umflate cateva zile. In aceste zile, aplicatiile reci locale si aplicarea gelului de Arnica pot duce la remisia mai rapida a edemului de la nivelul buzelor.

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER