Lifting de coapse

Procedura folosita pentru imbunatatirea aspectului coapselor prin reducerea excesului de piele si, in unele cazuri a excesului de grasime. Rezultatul acestei proceduri consta in obtinerea unui aspect mai tonifiat al coapselor si un contur mai placut al acestora, in raport cu restul siluetei.

Candidatii ideali sunt pacienti sanatosi fizic si mental, cu scopuri si asteptari realiste. In general, pacienti au scazut dramatic in greutate, fie datorita chirurgiei bariatrice, fie dietelor si sportului.

Procedura se efectueaza fie sub anestezie generala fie cu sedare intravenoasa; inciziile vor fi plasate in locuri strategice, asa incat cicatricile sa fie cat mai ascunse. Se poate utiliza liftingul medial de coapse (cicatricea este plasata in zona inghinala si se extinde si posterior, in jurul coapsei) sau liftingul global de coapse (incizia coboara de la nivelul zonei inghinale pe fata interna a coapsei spre genunchi). Ambele procedee reduc excesul de piele de la nivelul coapselor; in unele cazuri, cand exista depozite adipoase localizate, se poate utiliza si liposuctia.

Recuperarea: pot aparea vanatai si edeme; se folosesc tuburi de dren pentru drenarea lichidelor acumulate; se recomanda contentie elastica externa pentru o perioada de 4-6 saptamani.

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER