Site-ul www.uptownesthetics.ro este detinut si administrat de Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea, persoana fizica autorizata, cu sediul in Str. C.A. Rosetti 43 Bucuresti, cap 1, inregistrata la Registrul Comertului sub CIF 24125095.

Prin utilizarea site-ului si/sau al oricarui serviciu oferit, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

Toate drepturile, inclusiv drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt destinate sau licentiate de catre Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea, ori utilizate de Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea in conformitate cu prevederile legale aplicabile, ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca sau transmite niciun fel de text, imagine sau grafica, logo, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil al Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea sau al detinatorului drepturilor de autor.

Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea sau integritatea continutului de pe aceasta platforma. Acest site si materialele, informatiile, serviciile si produsele din acest site, inclusiv, dar fara a se limita la text, grafica si link-uri, sunt puse la dispozitia dvs. ca atare, fara nicio garantie expresa sau tacita.

Administratorul site-ului nu garanteaza ca functionarea site-ului va fi neintrerupta sau lipsita de erori, ca defectiunile vor fi corectate sau ca website-ul sau este lipsit de virusi sau alte softuri daunatoare.

Informatiile oferite de dvs. prin intermediul site-ului, ca de exemplu, dar fara a se limita la, completarea formularelor de contact sau de programari, vor reprezenta consimtamantul dvs. pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii. Totodata, sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru orice materiale sau informatii pe care le transmiteti, acestea incluzand legalitatea si relevanta. Nu sunteti autorizat sa transmiteti, distribuiti sau publicati prin intermediul site-ului continut licentios, defaimator, obscen, abuziv sau ilegal.

Dispozitii finale

Dr. Ioana-Dumitra Dragoicea isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii prin postarea online a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati folosirea acestui site imediat.

Pentru orice informatie, intrebari sau neclaritati, va rugam sa luati legatura cu noi pe e-mail, la adresa contact@uptownesthetics.ro

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER