CAT COSTA O OPERATIE?

In functie de specificul operatiei, de complexitatea ei si de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de catre medic dupa prima consultatie. In cazul in care doresti sa afli pretul de pornire pentru o anumita interventie, contacteaza-ne cu intrebarea ta.

CAT TIMP TREBUIE SA LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedura are un timp minim necesar pentru recuperarea postoperatorie. Pe parcursul primelor consultatii vei primi toate aceste informatii si instructiuni specifice referitoare la ingrijirea zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERATIILE?

Toate operatiile au loc la Clinica Regina Maria, un mediu ideal pentru confortul tau, dotat cu echipamente de ultima generatie si personal foarte bine pregatit.

CAT DE REPEDE MA POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultatii, Dna. Dragoicea va identifica impreuna cu tine solutia optima si va explica in detaliu riscurile si beneficiile interventiei chirurgicale. Este foarte important ca decizia de a face o operatie chirurgicala sa fie una informata, si ca tu tu sa întelegi pe deplin implicatiile interventei pentru care optezi si sa ai asteptari realiste in ceea ce priveste rezultatul. De aceea, vom programa operatia doar dupa ce dumneavostra veti parcurge toate aceste etape.

Dor injectiile cu acid hialuronic?

Injectarea cu acid hialuronic nu doare. Vei resimti doar un mic disconfort in timpul si dupa interventie. Injectarea se face cu un ac extrem de fin sub anestezie locala. Aria va fi anesteziata in prealabil fie cu un gel anestezic, fie printr-o anestezie locala prin intraorala.

Cat dureaza efectul acidului hialuronic?

Efectul dureaza in medie 6-9 luni, dar depinde mult de metabolismul tau si de tipul de acid hialuronic utilizat. Daca doresti o injectare noua dupa aceasta perioada, se va interveni cu o cantitate mai mica decat la prima injectare. Daca dupa aceasta perioada nu mai doresti alta interventie, trebuie sa stii ca buzele revin la forma initiala, fara efecte secundare pe termen lung.

Ce face toxina botulinica la nivelul ridurilor?

Toxina botulinica de tip A (Vistabel, Dysport, Botox) are rolul de a bloca placa neuro-motorie, pentru o perioada de cateva luni. Efectul acesteia va duce la oprirea conducerii fasciculelor nervoase la nivelul muschiului. Nervul prin axonul sau ajunge sa isi elibereze substanta care va stimula muschiul, care astfel se va contracta. Toxina botulinica blocand acest proces, va produce relaxarea muschiului prin oprirea contractiei acestuia, contractie care produce ridurile in mod normal. Muschiul se va relaxa si ridul va disparea.

Cat dureaza efectul botox ?

Efectul de netezire al tratamentului dureaza pana la 4 luni, deci repetarea tratamentului va fi necesara pentru a mentine efectul. Vistabel trebuie sa fie injectat doar de un medic experimentat care a fost instruit corespunzator in privinta utilizarii produsului.

Nu ai aflat exact ce te intereseaza?

Pune o intrebare

ramai la curent cu ultimele oferte si noutati
in materie de chirurgie plastica si estetica

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER