Aesthetic Treatments

We have a gentle hand and enough experience for the most delicate esthetics and reconstructive surgery. All surgical procedures will be performed at the Hospital Regina Maria.

IATA CELE MAI FRECVENTE
INTREBARI PE CARE LE PRIMIM

CAT COSTA O OPERATIE?

In functie de specificul operatiei, de complexitatea ei si de materialeleutilizate, costurile vor fi stabilite de catre medic dupa prima consultatie. In cazul in care doresti sa afli pretul de pornire pentru o anumita interventie… contacteaza-ne cu intrebarea ta.

CAT TIMP TREBUIE SA LIPSESC DE LA SERVICIU?

Fiecare procedura are un timp minim necesar pentru recuperareapostoperatorie. Pe parcursul primelor consultatii vei primi toate aceste informatii si instructiuni specifice referitoare la ingrijirea… zonei unde s-a intervenit chirurgical.

UNDE AU LOC OPERATIILE?

Toate operatiile au loc la Clinica Regina Maria, un mediu ideal pentru confortul tau, dotat cu echipamente de ultima generatie si personal foarte bine pregatit.

CAT DE REPEDE MA POT OPERA?

Pe parcursul primelor consultatii, Dna. Dragoicea va identifica impreuna cu tine solutia optima si va explica in detaliu riscurile si beneficiile interventiei chirurgicale…

stay up to date with the latest offers and news
in plastic surgery and aesthetics

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER